Com comprar?

 1. Selecciona el producte a la pàgina inicial o "Productes" a través del menú lateral de productes.

 2. Personalitza el teu propi producte a través de la selecció dels diferents atributs i fes clic al botó "Afegir la cistella".

 3. Comprova la simulació del teu producte personalitzat a la pantalla "Cistella de la compra" (a l'esquerra de la pantalla), si no és correcta pots editar el producte i realitzar la personalització de nou.

  Repeteix el procés de selecció i de verificació de la simulació fins que la teva compra sigui completa (Botó "Continuar comprant").

 4. Prem el botó "Dades d'enviament" per procedir a la compra de la comanda.

 5. Un cop a la pantalla "Dades d'enviament" procedeix de la següent manera:

  1. Omple el teu nom i les dades d'enviament, aquests últims han de ser el lloc de destinació.

   Eticlip no funciona amb usuaris registrats, així que cada vegada que formules una comanda hauràs d'omplir de nou les teves dades. Això és degut a que el nostre sistema no emmagatzema les dades personals, per a la vostra facilitat de maneig i seguretat.

  2. Selecciona la forma de pagament i enviament.

   VISA: Si has seleccionat VISA com a forma de pagament aquest es gestionarà a través de PayPal. D'aquesta manera garantim un sistema de pagament segur i confidencial sense registrar o emmagatzemar les dades de pagament a la nostra base de dades.

   PayPal és una entitat intermediària de pagament que ofereix als seus clients pagar per compres fetes a Internet a través d'un sistema segur. Només has d'introduir les dades del teu compte de PayPal. Rebràs la confirmació de pagament des de PayPal.

   CONTRAREEMBORSAMENT: El sistema de pagament per contra reembossament implica el pagament en el moment i destinació de lliurament a la companyia d'enviament que tu has seleccionat.

  3. Selecciona la forma d'enviament.

   L'enviament per correu urgent i amb pagament a través de VISA és gratuït (comanda mínima 15 €.).

   Oferim altres formes d'enviament amb diferents preus segons la seva relació amb la forma de pagament i quantitat mínima de compres. Observa la taula.

  Comanda inferior a 15€ Preu de venta Temps lliurament península
  VISA
  Correu urgent 3,90€ 2 o 3 dies d'enviament
  Transportista 5,10€ 1 dia d'enviament
  CONTRAREEMBORSAMENT
  Correu urgent 4,75€ 2 o 3 dies d'enviament
  Transportista 7,50€ 1 dia d'enviament
  Comanda igual o superior a 15€ Preu de venta Temps lliurament península
  VISA
  Correu urgent 0€ 2 o 3 dies d'enviament
  Transportista 4€ 1 dia d'enviament
  CONTRAREEMBORSAMENT
  Correu urgent 3€ 2 o 3 dies d'enviament
  Transportista 5€ 1 dia d'enviament
 6. Prem el botó "Finalitzar compra" i el procés de compra ha finalitzat. Rebràs per correu electrònic un albarà de Eticlip amb el número de comanda. Guarda'l fins a rebre la teva comanda a l'adreça que heu indicat com a destinatari.

  El nombre de comanda et servirà per fer el seguiment de l'estat de la teva comanda. I si és el cas per a possibles reclamacions.

  Si has pagat amb VISA seràs redirigit a la pàgina web de PayPal per omplir el seu formulari i procedir a un pagament segur.