Preguntes freqüents

Què significa que les etiquetes d'Eticlip són teixides?

La paraula "teixides" fa referència al tipus de qualitat de l'etiqueta, que es determina en el procés de fabricació, a on els fils d'ordit i de trama teixeixen els seu nom i pictogrames.

La nostra proposta a la xarxa és oferir la major gama de productes professionals per marcar la roba. En aquest sentit vàrem decidir apostar per la fabricació amb telers, doncs considerem que aquest producte ens ofereix més garanties de qualitat i millors prestacions que altres productes.

Podeu fer una simple prova per comprovar perquè les etiquetas teixides són millors que les d'impressió digital i perquè són d'us professional. Mireu el dors de l'etiqueta de marca de qualsevol de la vostra roba de qualitat que vestiu a diari i veureu els fils de trama i ordit. És una prova de que estan teixides. Llavors compareu amb les etiquetes teixides d'Eticlip.

Per què no rasquen les etiquetes d'Eticlip?

Perquè la vora de les nostres etiquetes és teixida i no tallada per calor. A més els fils que utilitzem són d'alta qualitat.

És veritat que les etiquetes teixides resisteixen a les rentades industrials, tipus els que es fan en geriàtrics?

Els nostres proveïdors de fil son professionals de l'industria tèxtil, totes les robes que fem servir a diari porten matèria fabricada per ells. Els nostres proveïdors són per si mateixos la millora garantia de qualitat.

Si penses en la quantitat de roba (amb les seves corresponents etiquetes de marca) que es renta a diari en qualsevol procés i no destenyeix, la pregunta es respon per si sola. Les nostres etiquetes teixides són de gama professional adaptades al consumidor.

Per què només recomanen el segell per a roba de poc valor?

El segell amb tinta tèxtil té només tinta de color negre, de manera que només es pot utilitzar sobre superfícies tèxtils clares. La seva resistència al rentat és de 50 rentats aproximadament.

Paral·lelament, Eticlip li ofereix altres productes amb millors prestacions per a les seves peces de qualitat, com les etiquetes teixides personalitzades.

No obstant això la seva facilitat d'ús, la comoditat i la rapidesa per marcar la roba converteixen el segell personalitzat en un producte fantàstic en aquest sentit.

¿Encara que teniu etiquetes amb termoadhesiu, per què és millor utilitzar etiquetes per cosir?

Podem assegurar com a professionals del món tèxtil que encara no existeix una bona solució per enganxar els teixits, això explica que la confecció segueixi utilitzant màquines de cosir per elaborar les seves peces.

El nostre termoadhesiu és el millor del mercat, però el nostre compromís és oferir-los les millors solucions i per això seguim oferint les etiquetes per cosir. Una bona puntada no es desenganxa, i si no tornin a fer la prova de mirar les etiquetes de marca de la seva roba habitual i veuran com estan cosides i no enganxades amb termoadhesius.

El termoadhesiu és una forma molt còmoda d'aplicació de les etiquetes per marcar roba. I aquesta és la seva principal virtut.

Com utilitzar, enganxar o cosir els productes d'Eticlip?

La correcta aplicació dels nostres productes és molt important per a la seva satisfacció. Per a això poden visualitzar els nostres vídeos d'aplicació on s'explica gràficament com fer ús.

Si el nom escrit del producte és incorrecte com he de fer la reclamació?

En el procés de compra pots verificar el teu cistell i veure una simulació dels teus productes personalitzats. Aquesta informació està gravada a la base de dades. Només donant-nos el teu número de comanda podrem identificar la procedència de l'error.

En el cas que l'error sigui d'Eticlip, no et preocupis, et tornarem a fabricar immediatament la teva comanda. Si l'error és teu, no hi ha possibilitat de reclamació i hauràs de repetir el procés de compra i fer una nova comanda que es fabricarà de manera urgent.

Encara que volem afegir que el percentatge d'errors per transcripció d'Eticlip és menor al 0,1%.

En quin cas les despeses d'enviament i pagament són gratuïts?

El nostre preu inclou gratuïtament el pagament amb Visa i amb un enviament per correu urgent. Sempre en comandes superiors a 15 €.

El pagament amb Visa és del tot segur, ja que està tramitat a través de PayPal.

Quin és el temps d'entrega?

El temps de fabricació és de 5 dies laborals. Cal afegir a aquest temps el d'enviament, que en el cas de correu urgent és de dos a tres dies i en el cas de transportista és de 24 hores.

Teniu atenció o suport telefònic?

Eticlip és una botiga online, i com a tal es comunica i interrelaciona bàsicament a través de la nostra pàgina web. Però per descomptat ens encantarà atendre els teus dubtes i comentaris a través de les xarxes socials o per telèfon. No dubtis a fer-ho!

Poden els professionals de la distribució comprar els vostres productes?

Nosaltres només fem productes personalitzats per marcar la roba, i entenem que la millor forma de personalitzar és el contacte directe amb el client a través de la xarxa. Per això únicament venem al consumidor final a través d'aquesta pàgina.