Marcar roba nens

Marcar la roba dels nens i nadons mai ha estat tan fàcil i divertit. T'oferim una selecció de productes de qualitat per marcar les peces dels teus fills, ja que tenim productes teixits i impresos, resistents als rentats, no rasquen ni es desgasten al poc temps. També t'oferim un segell per marcar roba, amb el qual pots marcar gran quantitat de roba de manera ràpida i senzilla. No es desgasta als pocs rentats ni destenyeix.

L'aplicació dels nostres productes és molt senzilla. En el cas de les etiquetes per marcar la roba es pot realitzar mitjançant pressió amb la planxa o amb un senzill cosit a les puntes. Per a les peces de menys valor i de colors clars et recomanem el segell per marcar la roba, la seva aplicació és molt ràpida amb una simple pressió pots marcar gran quantitat de peces.

Selecciona el producte per marcar la roba que més s'adapti a les teves necessitats i personalitza de forma divertida. A la fitxa de cada producte trobaràs tota la informació que necessites amb una àmplia selecció de fotos i un vídeo explicatiu de com aplicar-lo.