Qui som

Qui som? Aquesta és una d'aquelles preguntes que es repeteixen constantment a internet, i que sempre es responen amb el mateix guió. Per això no us volem respondre massa corporativament ni amb una història de colors que justifica la creació de una botiga on line. Aquestes històries són per als blogs (que per cert en tenim un, i de ben xulo, eticlip.blogspot.com, a on us hi mostrem vessants més íntimes i properes).

Així que aprofitem aquest espai per a la nostra presentació, del que fem i del que aportem de nosaltres mateixos com a integrants del projecte d'Eticlip.

Que fa Eticlip?

ETICLIP sols i únicament us presenta solucions personalitzades per a marcar i identificar la roba dels vostres fills i persones grans. Els nostres productes són de gama professional adaptats a les necessitats de marcar roba i altres objectes per a les escoles, guarderies, jeriàtrics, residències, etc.

Sobre nosaltres, l'equip i les nostres aportacions

Respecte a nosaltres, els membres d'Eticlip, som un equip poc homogeni, doncs alguns som provinents del món tèxtil i d'altres hem estat formats en la comunicació del màrqueting digital. Però curiosament configurem un grup molt professional que combina molt bé la capacitat d'idear els millors productes i la seva distribució per Internet.

Els teòrics tèxtils ens hem reinventat per a desenvolupar nous productes relacionats amb la roba. Junt amb la direcció i encàrrec d'Eticlip hem creat etiquetes teixides d'alta qualitat i amb vora teixida de manera que no rasquen amb contacte amb la pell. Hem creat un producte tècnicament immillorable per a marcar la roba.

La part de l'equip format per professionals de la comunicació digital, hem treballat per fer les coses fàcils per a vostès. Hem resolt la creació d'una web senzilla, amb un procés de compra fàcil, sense usuaris registrats, amb sistemes de pagaments i enviament segurs i gratuïts (veure com comprar).

I l'equip de disseny treballa per fer els productes d'Eticlip atractius i divertits al teu gust quan tu els personalitzes.

Tots nosaltres, els components de l'equip estem a la xarxa per intercanviar opinions, resoldre problemes, i ajudar-vos si és necessari en la millor selecció dels productes per marcar la roba. Fabriquem al vostre gust i ens agrada conèixer-vos.

Equip d'Eticlip.